Megtalálták az „örök fiatalság titkát”… má’ megin’ bakker! Ez már nem is lenne hír értékű, mert évente kétszer- háromszor rálelnek. Hol brit, hol azok a rendkívül okos japán tudósok. De jön a lényeg: „csak nőknek”!

szepseg

Ezen azért elmorzsoltam pár könnycseppet a férfi hiúság oltárán, de hát be kell látni kedveseim, hogy nekünk nőknek van erre csak igazán szükségünk, na.

Erre, (na meg a női naivitás vitathatatlan, folyamatos jelenlétére) jöhettek rá ezek a remek emberek.

Tovább is olvastam gyorsan, nem ám feleslegesen öregszem, amikor nem lenne muszáj. Már így is késtek vagy 10 évet!

Itt jegyezném meg, hogy az oldal minden szempontból tök hiteles forrásokból táplálkozik. (valami olyasmi, hogy: mindenthiggggycsakel.hu)

Van egy génünk, ami az öregedésért felelős (eddig sima ügy. Persze csak nekünk, nőknek…) Erről hosszas leírás, hogy mi minden rossznak ez az okozója. Hogy csakis őt okolhatjuk a rohadt szarkalábakért, meg a megereszkedett anti-feszes testrészekért (itt a gravitációra is gyanakszom azért – a szerk.) Na ezt kell csak blokkolni, aztán jónapot!

szepseg

Ennyi. Se több, se kevesebb! Lázasan kerestem, hogy mégis hogy kell ezt csinálni? De semmi…

Akkor nem lehet nagy cucc! Gondolatátvitellel próbálkozom, hátha intelligens génem van. Ha ennyire jól ért a ráncokhoz, meg ilyen frankón működik közre a gravitációval, biztos érzi, hogy most éppen blokkolom. Amikor ezzel megvagyok, tovább olvasom az ehhez kapcsolódó cikket, mert mi van, ha mégsem elég ezt a gént leszedálni? És nem igazam lett?

Tuti ami fix alapon, meg kell enni napi 2 kanál szódabikarbónát, (meg a hajamra is kenek, meg a testemre is, és ha marad, akkor a sütőt is kitisztíthatom vele…)

Merészebbek, reggeli harmatos, friss mókus ürülékkel elkevert, szezámmagos chiliporban érlelt, halmáj esszenciát is csepegtethetnek a szemükbe, meg bármely testnyílásba a biztonság kedvéért.

Emellé persze égetően fontos, hogy csakis legelésszünk egész nap, 12 liter tisztított, biofűvel ízesített, lepke hímporos vizet vegyünk magunkhoz, és mosolyogva fussunk napi 30 km-t.

szepseg

Már értem, miért csak nőknek szólt a cikk… hát melyik pasi képes felkelni hajnalok hajnalán, hogy friss mókus ürüléket szedjen? Lusta az összes, ezért majd jól meg is öregszenek! Mi meg…

Minden nő, aki engem olvas, eszetlenül fiatal marad! (szó szerint) Mi ez, ha nem a legjobb reklám?

szepseg